Jongerenvakantie

in 2020 trekken we met 10 jongeren op reis

wil je graag mee, geef ons een seintje liefst voor 7 december! Op 11 januari komen we dan een hele dag samen om de planning concreet uit te werken.

Jongerenvakantie 16-19 jarigen.

Kom jij ook mee?


Via whatsapp polsen we welke bestemming jullie willen kiezen en leggen de krijtlijnen van de zomervakantie vast


Het is een heel gereken en gepuzzel. Hoe kan je voor 6 dagen en 5 nachten met 190 € een toffe vakantie opbouwen?


Na een brainstorming via whatsapp bepalen we op 11 januari in overleg waar de pendel valt. Is het de kust of de ardennen? Is het een stad of het platteland? is het een cultuur of een sportvakantie? Logeren we in tenten of in een jeugdherberg? Trekken we met de trein of met de fiets? Is het in België of kan ons budget ook reiken tot in het buitenland?


In 2019 spoorden we naar het centrum van Gent, en we logeerden we in de jeugdherberg De Draecke. We namen halfpension. We voeren met een kano, beklommen het belfort, en maakten zelf een stadsspel.

Rara wat wordt het in 2020?


Bij de nabespreking stelden we vast dat er nodeloos veel geld ging naar fast food en dat het budget dag op dag bewust opvolgen geen kinderspel is. Daar is dus werk aan de winkel. Zelf potje koken? Dan is een huisje huren of kamperen wellicht een optie. We zijn mee benieuwd naar de keuze. mail: manu@stapjeindewereld.be