55+

gewoonlijk

55+ vakantie

Bel ons of mail ons als je vragen hebt ivm 55+ vakantie, we noteren graag je interesse ev. ook voor volgend jaar.


De vakantie in het Langhof is geannuleerd wegens te veel afmeldingen.


We hebben ondertussen een oplossing voor de 7 gasten die niet geannuleerd hebben verder te helpen. in dezelfde periode van 31 augustus tot 4 september.   


We brengen u persoonlijk op de hoogte.


De 55+ is een 'richtleeftijd', ben je iets jonger, dan is dit geen beletsel.  Het is een vakantie voor singles die geen bezwaar hebben om met twee tot vier personen in de kamer te slapen.

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

De coördinator onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. Er is altijd een vegetarisch alternatief voorzien. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor beddengoed, gezelsschapspellen, muziek en hebben reserve kledij en reserve zwemgerief mee.


Het is voorgevallen dat iemand de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in groepen opgedeeld. 


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.