55+

gewoonlijk

55+ vakantie

Er kunnen een twaalftal 'mama's' mee.

 

Er zijn kamers van twee tot 4 personen. Je kan het huis zelf verkennen.

 

We reizen met de bus. We verwachten je aan de bushalte 14 voorkant Leuven station om 10:00. We kijken samen met je uit naar comfortabel vervoer tot aan de bus of tot aan de vakantieplaats. 

 

De maaltijden,  het buffet  de vaat, het materiaal en het GMS -gebruik zijn zoals 'gewoonlijk' zie kolom links.

 

Eén dag koken de deelnemers samen. Zo heeft de kookploeg ook eens een dagje rust. Je maakt iets klaar dat jezelf  heel graag lust. Per ploegje worden onderdelen van de maaltijd gemaakt en je mag je recept presenteren aan de hele ploeg. Denk je aan iets specifieks waar speciale kruiden voor nodig zijn, dan kan je dat best op voorhand met ons bespreken of het meebrengen.

 

Een greep uit de activiteiten: wandelen aan zee of in de polders, Brugge bezoeken, fietsen, zonnen, kuieren, zingen, volksdansen, dansen, kaarten, rummikub, kubben, petanque, yoga, cursus zelfverdediging, schilderen, juweeltjes maken, puzzelen, zwemmen, samen koken, enz...

 

Mocht er een activiteit zijn die jij super graag zou doen, laat ons dat gerust weten. 

Deze vakantie trekken we naar het Langhof, Brugsesteenweg 3, 8377 Zuienkerke

De 55+ is een 'richtleeftijd', ben je iets jonger, dan is dit geen beletsel.  Het is een vakantie voor singles die geen bezwaar hebben om met twee tot vier personen in de kamer te slapen.

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

De coördinator onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. Er is altijd een vegetarisch alternatief voorzien. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor beddengoed, gezelsschapspellen, muziek en hebben reserve kledij en reserve zwemgerief mee.


Het is voorgevallen dat iemand de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in groepen opgedeeld. 


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.