moeder-kind

Je kan gerust nog inschrijven voor deze vakanatie! Nu gaan er al 5 mama's met kinderen mee. Je hebt zelf geen kinderen en wilt graag mee als vrijwilliger, dan ben je zeker welkom!

moeder-kind vakantie : terug volzet

GEWOONLIJK

Op de moeder-kind vakantie kan oma ook mee met de kleinkinderen.

Elke eenheid krijgt een eigen slaapkamer.

 

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

Een meter onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Bij de maaltijd is water voorzien.


Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen 10+ mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor speelgoed, pampers, beddengoed en hebben reserve kledij en reserve zwemgeriefmee.


Het is voorgevallen dat een mama de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in leeftijdsgroepen opgedeeld. Er zijn animatoren per leeftijdsgroep.

Let wel, buiten de tijd van de activiteiten - behalve indien de mama's op uitstap zijn - zorgt mama zelf voor haar kinderen.


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten van de leeftijdsgroep. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.

wie mag mee: voor personen ouder dan 11 jaar: is de voorwaarde: Je hebt minimaal veertien dagen geleden je tweede intenting of één van Johnson en Johnson of je kan een antigeentest lees PCR test voorleggen van 10 of 11 of 12 augustus die negatief is

 

Er zijn kamers van twee tot 6 personen..

 

We reizen met de bus. We vertrekken om 17u aan de Philipssite, nieuwe kerkkhoflaan parkeerplaats bus aan het politiekantoor in Heverlee We komen daar ook terug op donderdag 19 augustus vermoedelijk rond 19u  want we vertrekken in Brasschaat om 16:00


We kijken samen met je uit naar comfortabel vervoer tot aan de bus of tot aan de vakantieplaats. 


Wanneer je korter bij Brasschaat dan bij de startplaats woont, is het beter dat je rechtstreeks naar de vakantieplaats kan komen. Ook dan kijken we we samen hoe dit voor jou het beste kan zijn. Soms vinden we vrijwilligers die je brengen en terughalen.  Goed hé! 


Je meter onthaalt je met een welkomstpakketje en toont je het huis.

 

Je meter, het buffet, het materiaal en het GMS -gebruik zijn zoals 'gewoonlijk' zie kolom links.

 

Als er speciale zaken zijn waar de keuken rekening mee moet houden. Dan zou je dit zeker in je inschrijvingsfiche moeten noteren. We geven dit dan op voorhand aan de keuken.

 

het thema is: olympische spelen


zaterdag 14 vertrek en 18u aankomst - je meter onhaalt je en loodst je naar  je kamer, zij vertelt je ook hoe we werken met Stapje in de wereld.en na het avondeten is er een kennismakingsmoment


zondag 15 augustus: moederdag in het Antwerpse! 

in de voormiddag per gezin deelname aan onze olympische spelen : kogelstoten, penalties geven, verspringen, hardlopen, dressuur

enz...

en na de middag zwemmen in de sportoase naast de deur met het vervolg van de olympische spelen in het water en workshop ijsjes

's avonds: voetmassage


maandag 16 augsustus: verwendag

per leeftijdsgroep (4-7; 9-11; 13-15  en de mama's zijn er diverse activiteiten


dinsdag 17 augustus: de moeders koken; doen de virtuele tocht op de berg, doen en leven zich uit op de catwalk

de diverse leeftijdsgroepen hebben aparte activiteitenwoensdag 18 augustus: een hele dag er op uit met picknick: in de voormiddag met de bus een rondrit in de haven van Antwerpen en in de namiddag de keuze tussen Portopolis en wandelen in Antwerpen of een bezoek aan de zoo.

's avonds: hopelijk met goed weer kampvuur in een vuurkorf


donderdag: 19 augustus: voormiddag: voorbereiden namiddagvoorstelling 14u en 15u afscheid en 16u vertrek huiswaartsHet zwembad is vlak bij, dus kan je met je gezin meer dan eens zwemmen.

 

Mocht er een activiteit tussen zitten die jij super graag zou doen, laat ons dat gerust weten.