moeder-kind

Je kan gerust nog inschrijven voor deze vakanatie! Nu gaan er al 5 mama's met kinderen mee. Je hebt zelf geen kinderen en wilt graag mee als vrijwilliger, dan ben je zeker welkom!

moeder-kind vakantie

GEWOONLIJK

Op de moeder-kind vakantie kan oma ook mee met de kleinkinderen.

Elke eenheid krijgt een eigen slaapkamer.

 

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

Een meter onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Bij de maaltijd is water voorzien.


Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen 10+ mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor speelgoed, pampers, beddengoed en hebben reserve kledij en reserve zwemgeriefmee.


Het is voorgevallen dat een mama de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in leeftijdsgroepen opgedeeld. Er zijn animatoren per leeftijdsgroep.

Let wel, buiten de tijd van de activiteiten - behalve indien de mama's op uitstap zijn - zorgt mama zelf voor haar kinderen.


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten van de leeftijdsgroep. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.

Er kunnen een achttal mama's'/oma's  met de kinderen mee.

 

Er zijn kamers van twee tot 6 personen..

 

We reizen met de bus. We vertrekken om 15u in Kessel-Lo op het De Becker Remyplein nabij het station van Leuven. We komen daar ook terug op donderdag 19 augustus vermoedelijk ronnd 19u  want we vertrekken in Brasschaat om 16:00


We kijken samen met je uit naar comfortabel vervoer tot aan de bus of tot aan de vakantieplaats. 


Wanneer je korter bij Brasschaat dan bij de startplaats woont, is het beter dat je rechtstreeks naar de vakantieplaats kan komen. Ook dan kijken we we samen hoe dit voor jou het beste kan zijn. Soms vinden we vrijwilligers die je brengen en terughalen.  Goed hé! 


Je meter onthaalt je met een welkomstpakketje en toont je het huis.

 

Je meter, het buffet, het materiaal en het GMS -gebruik zijn zoals 'gewoonlijk' zie kolom links.

 

Als er speciale zaken zijn waar de keuken rekening mee moet houden. Dan zou je dit zeker in je inschrijvingsfiche moeten noteren. We geven dit dan op voorhand aan de keuken.


Een voorlopige  greep uit de activiteiten: 

 

Er is een zwembad, dus gaan we meer dan eens zwemmen  In het grote park kunnen we vrij spelen en een schattentocht houden of olympische spelen organiseren.

We hebben een dansavond en organiseren een 'catwalk'. Daarvoor maken we ons mooi, breng dus gerust iets moois misschien wel uit jouw land mee!

We hebben parels en alle materiaal mee om sieraden te maken.  's Avonds kunnen we babbelen en dansen en zingen of gezelschapspelen. Een uitje met mama's alleen zit er ook in. Een daguitstap naar de haven is gepland. Er is één ernstiger sessie: de virtuele tocht op de berg of ik wil/jij wilt niet (Pat Patfoort) of 'vier vragen die je leven veranderen' (Katie Byron).


 

Mocht er een activiteit tussen zitten die jij super graag zou doen, laat ons dat gerust weten.