gezin

Gezinsvakantie

Gewoonlijk

Op de gezinsvakantie kunnen ook grootouders mee met de kleinkinderen. 

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

Een meter of peter onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Elke eenheid krijgt een eigen slaapkamer.


Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. Er is altijd een vegetarisch alternatief voorzien. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen 10+ mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor speelgoed, pampers, beddengoed en hebben reserve kledij en reserve zwemgerief mee.


Het is voorgevallen dat iemand de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in leeftijdsgroepen opgedeeld. Er zijn animatoren per leeftijdsgroep.


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten van de leeftijdsgroep. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.

Er kunnen 15 gezinnen mee.


De ligging is schitterend op 200 m van de duinen en de zee. Je kan via een tunnel onder de Koninklijke Baan, naar de duinen, het strand en de zee. 


We reizen wellicht met de trein en de tram. De tramhalte is op 100 m van het vakantiehuis.  De bagage kan vanuit Leuven mee met een camionette.

We kijken samen met je uit naar comfortabel vervoer tot aan de trein. Je meter of peter onthaalt je met een welkomstpakketje en toont je het huis.

 

Er zijn kamers van  3 tot 10 personen. Niet elke kamer heeft een eigen badkamer. Deze mensen gebruiken de gemeenschappelijke douches en toiletten op de gang.


De maaltijden het buffet  de vaat en het materiaal en het GMS -gebruik zijn zoals gewoonlijk, zie kolom links.

 

Eén dag kan het zijn dat de volwassenen zelf koken. Je maakt iets klaar dat jezelf en je kinderen heel graag lusten. Per ploegje worden onderdelen van de maaltijd gemaakt en je mag je recept presenteren aan de hele ploeg. Denk je aan iets specifieks waar speciale kruiden voor nodig zijn, dan kan je dat best op voorhand met ons bespreken of het meebrengen.

 

Een greep uit de activiteiten: 

 

De zee is vlakbij, dus gaan we meer dan eens zwemmen en genieten aan het strand. 


De tram is vlakbij en dus kunnen we sporen tot waar we kunnen gocarten of fietsen. We kunnen een schattentocht houden of olympische spelen organiseren.

We hebben parels en alle materiaal mee om sieraden te maken.  's Avonds kunnen we babbelen en dansen en zingen of gezelschapspelen. Een uitje met de volwassenen alleen zit er ook in.  Er zit één ernstiger sessie in : de virtuele tocht op de berg of ik wil/jij wilt niet (Pat Patfoort) of 'vier vragen die je leven veranderen' (Katie Byron).

 

Mocht er een activiteit tussen zitten die jij super graag zou doen, laat ons dat gerust weten.