gezin

Gezinsvakantie

Gewoonlijk

Op de gezinsvakantie kunnen ook grootouders mee met de kleinkinderen. 

 

We zorgen voor comfortabel vervoer.

 

Een meter of peter onthaalt je en maakt je wegwijs. Je kan er met je vragen terecht.

 

Elke eenheid krijgt een eigen slaapkamer.


Onze eigen kookploeg zorgt voor eten met één warme maaltijd per dag. Er is altijd een vegetarisch alternatief voorzien. De maaltijden zijn :


7:30' - 9:30 ontbijtbuffet

12:30 lunch

18:30 avondeten.

 

Er doorlopend een buffet waar je vrij koffie, thee, water of fruit kan nemen.

 

Voor de vaat helpt iedereen 10+ mee. De karweitjeslijst probeert het eerlijk te verdelen. Je kan ruilen als het moment je niet goed uitkomt.

 

Wij zorgen voor speelgoed, pampers, beddengoed en hebben reserve kledij en reserve zwemgerief mee.


Het is voorgevallen dat iemand de hele tijd aan het chatten was en dat stoorde ons bovendien was de vakantie voorbij en heeft zij er niets aan gehad. Daarom...

Je GSM gebruik je tijdens activiteiten enkel voor foto's. Je spreekt best een berichtje in dat je pas om 19u naar je berichten kijkt/luistert.

 

Het is een groepsvakantie. Mocht je liever eens passen voor een activiteit dan kan dat. Laat het ons weten. De groepsactiviteiten zijn van 10u-12u, van 15u-18u30' en voor de 10+ is er nog een activiteit van 20u-21u.  Tijdens deze activiteiten zijn we ofwel allemaal samen ofwel in leeftijdsgroepen opgedeeld. Er zijn animatoren per leeftijdsgroep.


Voor een minder-valide deelnemer is er een persoonlijke coach die de deelnemer meeneemt naar alle (zoveel mogelijk) activiteiten van de leeftijdsgroep. 

 

Alles van de groepsactiviteiten buiten rookwaren en alcohol is inbegrepen in de prijs.

Er kunnen geen 50 personen mee in de bubbel, kookploeg inbegrepen Dat is ver boven de toegestane bubbel .  Alle voorafbetaalde gelden worden terugebetaaald