BESTUUR

voorzitter- Penningmeester


Anna Missinne


anna@stapjeindewereld.be

secretaris


Mieke Luyckx


mieke@stapjeindewereld.be

bestuurslid


Médiatrice Twagirayezu


    mediatrice28@yahoo.com

 bestuurslid


Mary Afua Asimeng


mary@stapjeindewereld.be

 bestuurslid


An Derieuw


An@stapjeindewereld.be

 bestuurslid 


Ouafae Ait El Houjaj


Stapje.Ouafae@gmail.com


Anzhela Avagyan


anzhela.stapje@gmail.comDagelijks bestuur en tegelijk bestuursraad van Stapje in de wereld is in de Kerkhofdreef 3, 0201 te 3001 Heverlee is tot en met juli 2024 telkens de eerste dinsdag van de maand van 19-21 afwisselend bij Anna  en Médiatrice.


Sedert april 2022 is er een deelbestuur voor Stapke Herent: Médiatrice Twagirayezu, Gateka Larissa, Kadiatou Diallo, Marie-Claire Nyilimanzi, Kadiatou Barry, Tatia Gasago  zijdelijngs ondersteund door Ouafae Ait El Houjaj. Zij organisieren 5 activiteiten per jaar voor kinderen en volwassenen van Herent.Leden Algemene Vergadering:


leden: Anna Missinne, Frans Decuyper, Manuela Seldeslachts, Mieke Luyckx, Wendy Renders, Ouafae Ait El Houjaj, Ivo Van Den Bossche, Médiatrice Twagirayezu, Johan Nackaerts, Marie-Clarisse Nyilimanzi,  Ruben Eykens, Mary Afua Asimeng, An Derieuw, Arezou Kahwar, Bitania Astake, Martha Falise, Jean-Claude Nyakio Kobonga en Mélanie Mukamurangira


 

De volgende algemene vergadering is gepland op 19 oktober 2024 van 9:30 tot 12u30'.   Mieke Luyckx neemt ontslag uit de bestuursraad maar blijftin de algemene vergadering én officiële secretaris. 6 jaar geleden startte zij met de bedoeling dit 2 jaar te doen en is blijven meewerken. Eigenlijk is ze onmisbaar. Zij wordt lid van de op te richten 'raad der wijzen'.


De volwassenen die vorig jaar deelnamen aan een activiteit van Stapje in de wereld zijn een jaar niet stemgerechtigd lid en zijn uitgenodigd.