BESTUUR

voorzitter- Penningmeester


Anna Missinne


anna@stapjeindewereld.be

coördinator


Manuela Seldeslachts


manu@stapjeindewereld.be

secretaris


Mieke Luyckx


mieke@stapjeindewereld.be

 bestuurslid 


Ouafae Ait El Houjaj


ouafae@stapjeindewereld.be

 bestuurslid


Veerle Bonte


Veerle@stapjeindewereld.be

stagiair


Maureen Rijkaerd


maureen@stapjeindewereld.be

bestuurslid


Pierre Boven


pierre@stapjeindewereld.be

Leden Algemene Vergadering:

erevoorzitster en lid An-Katrien De Weer,

leden:Walter Debroyer, Anna Missinne, Frans Decuyper, Manuela Seldeslachts, Lut Van Acker, Mieke Luyckx, Wendy Renders, Ouafae Ait El Houjaj, Mieke Drossart, Catherine Jakus, Annemie Van Winckel, Alain Liegois, Ivo Van Den Bossche, M√©diatrice Twagirayezu, Johan Nackaerts, Greta Vandenbosch, Annemie Detroyer, Hans Aelvoet, Marie-Clarisse Nyilimanzi, Pierre Boven en Ruben Eykens


 

Op de algemene vergadering van 7 mei zijn in de algemene vergadering volgende zaken unaniem: goedgekeurd: de aangepaste begroting 2022, de uitvoeringsrekening 2021, de ontlasting van de verantwoordelijkheid van de bestuurders.


De volwassenen die vorig jaar deelnamen aan een activiteit van Stapje in de wereld zijn een jaar lid en worden dus ook uitgenodigd.


Dagelijks bestuur en tegelijk bestuursraad van Stapje in de wereld is in de Kerkhofdreef 3, 0201 te 3001 Heverlee is tot en met juli 2022 telkens de derde vrijdag van de maand om 9:30.De eerstvolgende vergadering is op vrijdag 20 mei. Ouafae en Manu werken beide halftijds voor het project vakanties. Manu beheert  alle mensen die mee op vakantie gaan en Ouafae beheert de vrijwilligers.