kind
Stapje in de wereld

Kidsvakantie in de Kokmeeuw bij de Horizont in Bredene,

van 4 (3 voor de begeleiding) -8 juli 2022 (9 juli voor de begeleiding)


dit is in de Kapellestraat 88 te 8450 Bredene nabij de halte Renbaan Bredene van de kusttram.

We kunnen van de Kokmeeuw rechtstreeks naar de duinen en de zee!

Wat het thema dit jaar is verklappen we je nog niet, maar het wordt zeker een super toffe vakantie! 


We vertrekken met de bus om 8:30' aan het Lokaal dienstencentrum te Herent Mechelsesteenweg 485 enom 9u aan de diestsepoort  in Leuven : vlak bij het station! zoek bushalte 15! De komen terug op 8 juli. Het zal laat zijn want we vertrekken pas om 17u in De Panne. De bus rijdt eerst naar het station van Leuven en daarna naar Herent. . 

Als je niet nabij één van de opstapplaatsen woont, en kan je ook direct naar de vakantieplaats komen. De kusttram stopt direct aan onze vakantieplaats. Je krijgt het treinticket ook van 1 begeleider terugbetaald.

Dit is voor kinderen van 6-11 jaar en kost maximum 30 € voor een hele week. zie kostprijsWe trekken met animatoren en een kookploeg naar een groot huis. De jongens en de meisjes slapen apart.


De activiteiten zijn o.a. voetbal, dansen, sport, kampvuur in een vuurschaal, zwemmen, een zoektocht en verschillende spelen.

Je bent soms opgedeeld in leeftijdsgroepjes.


De kookploeg verwent je en er is zeker één warme maaltijd per dag.  Je noteert op het inschrijvingsblad heel duidelijk wat je niet mag eten en waar je allergisch voor bent. Zo kunnen we er rekening mee houden.

 

Als je iets vergeten bent of niet mee hebt in je bagage dan is dat niet erg. We helpen wel


Je buskaart, je identeitskaart en 2 strookjes van de ziekenkas steek je in een omslag met je naam er op en geef je af aan de verantwoordelijke op de bus. Als je medicatie nodig hebt steek je dit ook in een omslag mét je naam er op en je noteert hoe en wanneer en hoeveel je het moet nemen en of dit in de koelkast bewaard moet worden.


Je brengt er niet je mooiste kleren mee en ook geen zakgeld of dure dingen. Je GSM heb je niet nodig, als mama of papa willen bellen dan kan dat op de kamptelefoon en mocht jij dat willen dan mag jij ook één keer zelf naar huis bellen met die telefoon. We ervaren dat de kinderen 's avonds meest aan huis denken, maar dat een telefoontje  het kind hindert om zich thuis te voelen op de vakantie.

Je GMS is niet verzekerd als je hem verliest of beschadigt.  We houden alle GMS's bij in een aparte doos en je kan deze enkel 's avonds een uurtje gebruiken 


Een paar stapschoenen zijn wel nuttig. Verder mag er mee in je koffer:


- je eigen medicatie  

- een petje als je dat hebt

-je pyjama, ondergoed en kousen

- je toiletgerief tandenborstel en -pasta, washandje en handdoek, kam of borstel, haarbenodigdheden

-enkele T-shirts en shorts

-een warme pull en één lange broek voor bij het kampvuur.

-een regenvest  (hopelijk hebben we die niet nodig! en we hebben wat reserve mee)

-een aansluitende zwembroek of badpak (we hebben enkele reservepakjes mee)

- je knuffel (we hebben reserve mee)