volwassen en 42+
Stapje in de wereld

42+ vakantie 28/8-1/9 in het Reigersnest te Koksijde. 

Het Reigersnest in de Boudewijnlaan in Koksijde lonkt voor 22 42plussers van 28 augustus tot 1 september 2023

Wie een eenpersoonskamer wil betaalt 170 €, de anderen betalen 190 €.


We logeren volpension. Per dag ontvang je twee bonnen voor een extra drankje in de bar. Er is 's middags en 's avonds water bij de maaltijd.


De bus vertrekt om 10u aan het station van Leuven en we verwachten je er een kwartiertje vroeger dus om 9u45'. We kunnen pas om 16u inchecken maar we kunnen onze bagage tot dan kwijt in de kelderruimte. 's Middags eten we al in het Reigersnest.meebrengen: gsm (als je die hebt) + uw lader !

handdoeken en toiletgerief

eigen medicamenten

je zwempak

een leuke outfit voor de dansavond op donderdag

pijama - ondergoed - kousen - schoenen 

regenjas - warme pull - broek/rok -

en niet te vergeten je goed humeur


Je zal de maandagavond kunnen inpluggen op activiteiten.   Als je kiest voor een activiteit rekenen we er op dat je meedoet. Dat begrijp je zeker wel.

Médiatrice en Mélanie hebben de lead, Johan en Martha helpen mee als vrijiwilligers.


Neem zeker je Lijnabonnement mee want dit geldt op de kusttram! anders vraag je een ticket aan Médiatriceverder is de keuze op

maandagnamiddag:  A wandelen naar de zee en via de kustlijn tot Sint Idesbald en terug naar het Reigersnest  (1km x 2)

                                 B wandelen naar zee en terug  (750 m x 2)terug : op vrijdag 1 september: om 10u moet de kamer vrij zijn en stockeren we de valies in een kelderruimte want 's middags eten we nog in het Reigersnest. De voormiddag is ook vrij:  een tip : het is markt in Koksijde na het middageten: 13u vertrekt de bus huiswaarts.


We kijken er al naar uit en jij/jullie?


Verslag van Mai van de vakantie in het Reigersnest in 2019


Vakantie is...even weg uit de dagelijkse “sleur”...even niet denken aan....lekker niets doen...je eten zomaar kunnen nemen zonder er zelf iets voor hoeven te doen...amuseren...ontspannen...cultuur opsnuiven...een andere omgeving...nieuwe mensen...

maar vakantie is vooral...heel veel genieten...en dat heb ik de voorbije 5 dagen volop gedaan...dan zij Stapje in de Wereld ben ik  nu ook zelf  " een Stapje verder in mijn wereld"...een bezoekje aan één van de mooiste steden uit ons landje...een boottochtje op de Leie ...een wandeling naar het strand en genieten van de zonsondergang...fietsen op het strand vlak tegen de waterlijn...en zelfs op de golfbreker =D met een gids op stap door de duinen en het strand en heel veel geleerd...picknick in het Duinhuis...jammer genoeg niet op het dakterras omwille van de regen ...gelukkig de enige regen van de week...op bezoek bij de Sterrenwacht van Koksijde...en kijken naar de maan...Jupiter...Uranus...en uitleg van een man met passie voor zijn job...gelukkig was het die avond helder en kregen we heel wat sterren te zien...met de fiets door het prachtige natuurgebied de Doornpanne...een bezoekje aan NAVIGO; het visserijmuseum...even de stilte opzoeken in de prachtige grote Kerk...een kaarsje branden voor iedereen die het kan gebruiken...even een kijkje mogen nemen in de wereld van Jef Nijs alias Jommeke...om 05.45u uit men bed om de zon te groeten...in de schemer van de ochtend twee vosjes van het ene duinengebied naar het andere zien lopen...heel veel lachen...maar ook heel veel diepgaande gesprekken voeren...emotionele momenten gedeeld...een danske placeren en liedjes zingen...en dit alles met mensen die vreemden waren maar nu een plaatsje hebben gekregen in mijn hart...ik heb genoten van elk moment...en weer maar eens ondervonden dat SIMPEL zo mooi kan zijn...met het juiste gezelschap...  Verslag van Mai op 7 september, hartelijke dank Mai!